laptop 17 inch

Lekker netflixen of videoland bekijken? Doe het op een heerlijk groot 17 inch laptop scherm.

17 inch laptop

Table of Contents

Toshiba is een bekend laptop merk op de markt. Samen met een aantal andere merken domineren ze de markt.

Uiteraard heeft Toshiba ook laptops met een lekker groot 17 inch beeldscherm.

Hiermee voorzien ze met name in de behoefte van mensen die de laptop wat minder verplaatsen. Een 17 inch laptop is wel mee te nemen, maar wordt toch meer geadviseerd om deze op een enkele plek te gebruiken.

Natuurlijk heeft Toshiba ook laptops met een lekker groot 17 inch scherm. Ze zijn perfect voor mensen die thuis of op kantoor werken en meerdere schermen tegelijk open moeten hebben.

Toshiba staat niet alleen bekend om hun 17 inch laptops, ze hebben ook andere formaten beschikbaar. Toshiba-laptops zijn verkrijgbaar in 13 inch, 15 inch en 17 inch.

Toshiba laptops hebben een mooi groot 17 inch scherm voor wie moet werken aan projecten die meer ruimte nodig hebben. Toshiba staat ook bekend om hun kwaliteitslaptops met een lange batterijduur en hoge verwerkingssnelheid.

Ontspannen met een laptop 17 inch

Wil je ook ontspannen naar je serie kijken of heerlijk relaxen terwijl je een game speelt?

Met een laptop van 17 inch zie je net wat meer dan op kleine beeldschermen natuurlijk!

Je zal jezelf hiermee een groot plezier doen. Stel dat je veel films gaat kijken of veel er op gaat gamen is ook de resolutie iets waar je rekening mee dient te houden.

17 inch laptop | groot beeldscherm

Als je houdt van grote dingen, dan heb je natuurlijk ook een laptop nodig die bij je past.

Je verlangt naar een notebook (het woord ‘laptop’ is een beetje een verkeerde benaming voor deze omvangrijke dijbeenbrekers) die niet alleen een goede vervanging is voor een desktop-pc, maar die je ook een prettig, panoramisch zicht op je werkruimte of speelveld.

Dat betekent een 17-inch model, een met het grootste populaire schermformaat in de draagbare categorie.

Laptops zijn de nieuwe notebooks.

In het verleden waren laptops slechts een alternatief voor een notebook. Tegenwoordig zijn laptops de nieuwe notebooks en notebooks zijn slechts een alternatief voor een laptop.

Dit komt omdat de grotere schermen het mogelijk maken dat er meer inhoud tegelijk op het scherm wordt weergegeven, wat uiteindelijk leidt tot een hogere productiviteit.

Het probleem hiermee is dat deze 17-inch laptops niet zo draagbaar zijn en moeilijk mee te nemen zijn. Daarom geven sommige mensen de voorkeur aan 13-inch modellen.

Lenovo laptops

De 11e generatie Intel Core i7 vPro-processor en Intel IrisTM Xe graphics zijn inbegrepen in de tweede generatie ThinkPad L13 Yoga 2-in-1 notebook. De beste bekabelde en draadloze connectiviteit, verbazingwekkende AI-versnelling en een krachtige CPU staan allemaal tot je beschikking. U zult zich daardoor beter kunnen concentreren, creatiever zijn en gemakkelijker spreken.

De tijdbesparende functies van de ThinkPad L13 Yoga Gen 2 2-in-1 notebook versnellen je workflow en houden je productief. Modern Standby kan worden gebruikt om het systeem in te schakelen en het kan rechtstreeks met internet worden verbonden. U kunt aantekeningen maken en schetsen maken, documenten ondertekenen en meer met de ThinkPad Pen Pro, een optionele oplaadbare pen die gemakkelijk aan de zijkant van de behuizing kan worden opgeborgen. Bovendien kunt u eenvoudig oproepen beantwoorden en conferentiegesprekken starten of beëindigen met een enkele druk op de functietoetsen F9-F11.

Reis waar je moet zonder je zorgen te maken over stopcontacten. Door de batterijduur van de ThinkPad L13 Yoga 2-in-1 werk je lang zonder stopcontact. Bovendien kunt u met Rapid Charge hem in slechts 60 minuten tot 80% opladen als u stroom nodig heeft.

 

Contact 17 inch laptop

info@laptop17inch.nl