Douglas overkapping

Voor een schitterende Douglas overkapping gaat u naar Wood and Garden zodat u verzekerd bent van jarenlang tuingenot.

Douglas-overkapping

Een mooie Douglas overkapping op maat

Een Douglas overkapping is doorgaans geplaatst in basismaten en modellen. Toch komt een overkapping of veranda helemaal tot zijn recht als hij helemaal op maat vervaardigd is. Zo wordt de overkapping helemaal geintegreert in uw tuin Zodat u op een prettige manier geniet!

Ruime keuze uitvoering van het dak

Of u nu een Overkapping van douglas wilt met een dak dat plat is of met een hellend dak, of u heeft liever een kapschuur het kan allemaal.
Wij willen alleen samenwerken met de beste leveranciers van Douglas,dit leidt er toe dat wij altijd de beste kwaliteit hout verwerken. Zo heeft u jarenlang plezier van een duurzame overkapping met een schitterende uitstraling.
Wij hebben alles compleet voor de volledige inrichting van uw Terrasoverkapping of veranda. Zo nemen we u de totale zorg uit handen. Verschillende vaklui staan voor uw klaar zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo zorgen wij dat al uw tuinwensen in vervulling gaan.

Douglas overkapping met glazen wanden

Het genieten wordt nog groter als u een wand van glas laat plaatsen in uw Douglas hout overkapping . De mogelijkheden zijn grenzeloos. De overkapping veranderd pijlsnel in een prachtige tuinkamer. Nergens ben u relaxer dan daar. Richt het geheel in met een heerlijke hoekbank. Zelfs het plaatsen van een kachel behoort tot de mogelijkheden. Zelfs op dagen dat het wat frisser is zit u nog fijn onder uw overkapping. Dat is superlekker!

Koop een Douglas overkapping met berging

Meestal is het een probleem om alle spullen op te bergen. Denk aan tuingereedschap, steps, visspullen, enz. U weet niet meer waar u het moet laten. Wat is er dan makkelijker dan een Douglas overkapping met schuur. Zo combineert u optimaal tuingenot met het voordeel van een schuur waar u al uw dingen moeiteloos opbergt. Voor elke situatie en elke tuin bieden wij de beste oplossing!
U wilt graag een Douglas overkapping aan huis? Geen enkel probleem! Omdat alle overkappingen die wij maken maatwerk zijn zult u verbaasd zijn hoe naadloos uw overkapping aansluit aan uw woning.

Maak uw tuin sfeervol en gezellig met een terrasoverkapping

Gezellig en sfeervol , dat zijn de belangstrijke dingen om totaal van uw tuin te kunnen genieten. Door een mooie overkapping te laten plaatsen kunt u met mooi weer lekker relaxen en zelfs als het weer wat frisser is lekker genieten van uw tuin.
In sommige gevallen is een overkapping van Douglas het mooist tot zijn recht als hij in zijn geheel vrijstaand wordt neergezet. Als er aan iedere kant genoeg ruimte is geeft deze opstelling goede manieren om te genieten in uw tuin. Voor onze vakmensen is geen uitdaging te moeilijk of te lastig. We weten voor alles een oplossing.

Douglas-overkapping
Douglas-overkappingen
Overkapping Douglas

Twijfelt u nog?

Het kan zijn dat u na het lezen van de informatie op deze website nog volop vragen hebt. Dat is geen enkel probleem. Vul eenvoudig het contactformulier in en wij zorgen dat u snel de juiste informatie krijgt.