fietsaccu-revisie

Fietsaccu reviseren snel en voordelig, dat kan bij E-bixz. Wij zijn dé specialisten op het gebied van fietsaccu revisie. Maak snel een afspraak!

Fietsaccu revisie

Inhoudsopgave

Fietsaccu revisie

Fietsaccu revisie snel geregeld

Wanneer het tijd is voor fietsaccu revisie, bent u bij E-bixz aan het juiste adres. Wij bieden uitgebreide, betaalbare en snelle diensten die u helpen uw elektrische fiets in topconditie te houden. Onze ervaren technici kunnen elk merk en model elektrische fiets onderhouden met een volledige revisie van de accu en andere onderdelen. We inspecteren alle onderdelen om er zeker van te zijn dat ze goed en efficiënt functioneren, evenals om eventuele problemen te identificeren. Vervolgens reinigen en smeren we alle onderdelen, vervangen we versleten onderdelen en voeren we een volledige diagnostische test uit om het vermogen en de looptijd van de batterij te controleren.

Fietsaccu revisie mag u niet overslaan

Een auto, scooter, fiets, het maakt niet uit, elk voertuig heeft wel tijdig onderhoud nodig. Een elektrische fiets is geen uitzondering. De fietsaccu is essentieel omdat deze voor het behoud van een veilige en betrouwbare elektrische fiets zorgt. Een e-bike accu die na verloop van tijd beschadigd of verzwakt raakt, kan leiden tot een onveilige rit en kan zelfs onherstelbare schade aan andere onderdelen van uw fiets veroorzaken.

Daarom raden wij u aan uw accu ten minste eenmaal per jaar te laten onderhouden voor optimale prestaties. Tevens kost een controle bij ons helemaal niks. U kunt dus gerust ieder jaar uw fietsaccu naar ons opsturen per post, wij controleren alles en indien de accu in goede staat is, sturen we het weer op naar u.

Is fietsaccu revisie altijd mogelijk?

Fietsaccu revisie is in de meeste gevallen mogelijk, maar het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat een accu niet meer te redden is. In dergelijke gevallen kunnen wij u helpen de beste vervangingsoptie te vinden en deze voor u installeren. Al onze technici zijn hoog opgeleid in alle aspecten van onderhoud en reparatie van fietsaccu’s, dus u kunt erop vertrouwen dat we uw fiets in een mum van tijd weer aan de praat hebben.

Wij bieden volledige tevredenheid over onze diensten. We gebruiken altijd onderdelen van hoge kwaliteit en onze technici nemen altijd de tijd om uw behoeften met u te bespreken. Wij streven naar een uitstekende klantenservice en zorgen ervoor dat iedereen die bij ons komt tevreden weggaat. Als u een revisie van de fietsaccu nodig heeft, neem dan vandaag nog contact met ons op bij E-bixz.

Fietsaccu revisie is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe accu

In deze dure tijden kijkt iedereen naar de goedkoopste oplossingen, zo ook bij het vervangen van de fietsaccu. Wanneer u uw fietsaccu laat vervangen bent u tot wel 2x duurder uit dan wanneer u kiest voor revisie. De keuze is dus snel gemaakt, neem vandaag nog contact met ons op of stuur ons een WhatsApp bericht.