Sisalla feestdagen cadeauwinkel

De leukste cadeauwinkel voor de feestdagen!

Sisällä Interieur & Gifts


Sisalla-cadeauwinkel-feestdagen

Cadeau inspiratie en tips voor de feestdagen !

Als we denken aan ‘de feestdagen’ komt al snel de decembermaand in beeld. Bij uitstek dé feestmaand met sinterklaas, kerst en oud-en-nieuw. Een gezellige tijd vol warmte en genegenheid en in veel gevallen met cadeaus op 5 december of prachtig ingepakt onder de kerstboom. Er zijn echter tegenwoordig steeds meer feestdagen waar aandacht aan besteed wordt en die vergezeld gaan van cadeaus of een kleine attentie.

De naam zegt het al, Sisällä Interieur & Gifts is hét adres in Anna Paulowna (of online via onze webshop natuurlijk) waar je terecht kunt voor cadeaus, cadeautjes, kleine attenties, een hart onder de riem of gewoon om inspiratie op te doen voor de feestdagen … welke feestdag dan ook.

Je vindt bij ons altijd een leuk en vooral origineel assortiment geschenken, deels ook handgemaakt waardoor ze altijd uniek en – als je dat wilt – te personaliseren zijn. Ook perfect als kraamcadeau of voor vaderdag / moederdag / juffendag / meesterdag. Want dan wil je toch een beetje bijzonder voor de dag komen?

Feestdagen en gelegenheden

Zonder de intentie te hebben om een compleet overzicht neer te zetten hieronder een aantal feestdagen en gelegenheden waarvoor Sisällä Interieur & Gifts cadeaus en attenties kan verkoopt of voor je kan maken. Mét natuurlijk ook een aantal tips.

Kadotips

 • Sinterklaas
  Tips: Raamstickers, aftelkalenders, pepernotenzakjes met naam, schoencadeautjes
 • Kerst
  Tips: Originele kerstdecoratie, houten kerstkaarten, kaarsen en kandelaars
 • Vaderdag / verjaardag man
  Tips: Gegraveerde snijplank met eigen tekening, t-shirt voor de liefste papa, hamer met tekst
 • Moederdag / verjaardag vrouw
  Tips: Mok met een tekst, glazen buisje met droogbloemen en een lieve kaart, een heerlijke geurkaars
 • Geboorte
  Tips: Houten geboortebox gebaseerd op geboortekaartje, borstel/kam setje met naam, invulboek “baby’s eerste jaar”
 • Juffendag  / meesterdag
  Tips: Een gegraveerde lineaal met eigen tekst, een gepersonaliseerd kadodoosje met zeepjes, tas bedrukt met eigen tekening of tekst

En ook voor de minder leuke gelegenheden kunnen wij een kado verzorgen, denk hierbij aan een prachtig windlicht met een tekst om iemand te gedenken.

Mogen wij jouw huis leuker maken?

Bij Sisällä Interieur & Gifts vind je bijna wekelijks nieuwe artikelen in de winkel en op de website. En zijn er feestdagen in aantocht? Dan vinden we het heerlijk om nog eens éxtra uit te pakken. Van leuke paasdecoratie tot de prachtigste kerstballen en kerstdecoratie en niet te vergeten een mooi en chique gedekte feesttafel met een fijn servies en bijzondere accessoires. Want wat is er nu fijner dan lekker lang tafelen met familie of vrienden?

Contactgegevens

Sisällä Interieur & Gifts
Koshof 7
1761 AT  Anna Paulowna

email: info@sisalla.nl
https://www.sisalla.nl

Naar winkelstraat