logo Encore Parfait

Voor wandafwerking van de hoogste kwaliteit, kunt u terecht bij Encore Parfait. Wij zijn gespecialiseerd in muren en decoratie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wandafwerking

Inhoudsopgave

Andere manier van wandafwerking

Waarom voor een alledaagse, algemene kleur gaan als u een exclusief ontwerp kunt hebben dat uw muren van de pagina laat springen? Encore Parfait is er om klanten te voorzien van prachtige en unieke afwerkingen. We zijn trots op ons werk door andere technieken toe te passen dan andere bedrijven doen, zoals schilderen of zelfs muurbekleding waar nodig, afhankelijk van wat voor soort afwerking de klant vraagt! Dus als het tijd is voor wat nieuwe inspiratie neem dan vandaag nog contact met ons op.

Nieuwe look met wandafwerking

Als u uw interieur een nieuwe look wilt geven, is het vaak gemakkelijker en voordeliger om wandafwerkingen te gebruiken in plaats van de muren te schilderen of te behangen.

Dit creƫert diepte en sfeer in kamers die beperkt zijn door slechts enkele kleuren; ook kunnen bepaalde materialen in deze afwerkingen worden verwerkt die nooit zullen werken als ze verstandig worden gekozen bij de keuze van bijvoorbeeld de kleuren van verf/posterpapier!

Kennis van wandafwerking

Waarom kiezen tussen een strakke, moderne look of een verouderde en versleten look als het allebei kan? Laat ons helpen met onze deskundige kennis van wandafwerkingen. Wij ontwerpen uw nieuwe ruimte precies zoals die past bij alle smaken en budgetten door zorgvuldig na te denken over elk detail – van kleurkeuzes voor vloeren en planten in de tuin tot welk type verf het beste werkt op die ruwe plekken rond deurkozijnen waar nog nooit iets gegeven is!

Een mix match assortiment is altijd mogelijk; geen twee huizen zijn immers gelijk dus waarom niet iets speciaals maken door elk individueel aspect aan te passen.

Persoonlijk advies wandafwerking

Wilt u uw huis of bedrijf personaliseren? Wij kunnen u helpen! Ons professionele team werkt met u samen, zodat alles precies is zoals het moet zijn. U krijgt een one-of-a kind resultaat voor elke ruimte waarin we schilderen — geen twee kamers zien er hetzelfde uit nadat onze crew ze allemaal opnieuw heeft bekeken, gewoon omdat er eindeloze mogelijkheden zijn en wat het beste past bij iemands specifieke situatie…we denken ook over deze dingen op voorhand na terwijl we rekening houden met zowel stijlvoorkeuren als een individuele voorkeur bij het beslissen over wandafwerkingen, maar ons eerst uitsluitend richten op hun eigen omgeving voordat we definitieve beslissingen nemen over kleurkeuzes enz.

Tover uw woning om tot iets unieks

Wij zijn het bedrijf dat u helpt uw huis om te toveren tot iets echt geweldigs. Met ons deskundig vakmanschap, snelle turn around tijd en netheid in elk aspect van de installatie zijn we ervan overtuigd om aan alle verwachtingen te voldoen! Neem vandaag nog contact met ons op zodat ik een afspraak kan maken voor overleg waarbij ik of een ander lid van mijn team die weet wat ze doen ook omdat deze mensen echt geven
om klanten een uitstekende service te geven.

en ervoor te zorgen dat alles perfect bij elkaar past en dat het hele proces georganiseerd is – geen detail blijft onaangeroerd door professionele expertise; zelfs niet om ervoor te zorgen dat de armaturen precies bij de muurkleur passen.

Wandafwerking stappenplan

1. Kies de muur die u wilt afwerken

2. Bepaal wat voor look je wilt voor de ruimte

3. Kies uw materialen

4. Bereid het oppervlak van de muur voor

5. Breng de afwerking op de muur aan met een kwast, roller of spuit

Neem dus direct contact met ons op en laat ons uw wanden/muren opknappen en omtoveren tot iets uniek!

Contact

Dercksenstraat 9

Den Haag, 2255HR

Tel: 0634412812

info@encoreparfait.com